DAILY LIFE

det blir en fin helg.

Nu tar jag helg. En fin sådan tydligen. Eller som tur var. Egentligen skulle det här vara en helg med överraskning som pågrund av en mycket stressad bloggerska inte blev en sådan. Ni vet då själva överraskningspersonen (som alltså inte har en aning om det fina) kallt har räknat med att en helg har väldigt många timmar i jobbtid. Nästintill iskallt räknat med. Och strikt spikat ihop ett jobbschema inför fredagkväll plus lördag plus söndag, som heter duga.

Då kan det lätt bli så att de som så gärna ville överraska blir alldeles kallsvettiga och tänker att det här var kanske inte världens bästa idé. Så själva överraskningspersonen får veta allt ett par dagar i förväg fast det inte var så det var tänkt. Och när dessvärre hon också blir helt kallsvettig. Och vet varken ut eller in eller något om hur hon ska få ihop det hela då avblåstes allt i sista sekunden.

Men så kan man kan ju också hitta det där förnuftet igen och få tillbaka hela alltet. Såsom det var tänkt. Så överraskning eller ej. Imorgon äter jag middag här och sover där. Och det blir fint så.

Idag jobbade både jag och K hemifrån. Eller det gör ju jag vareviga dag men inte han. Då kan man sitta i glasverandan och dricka morgonkaffe tillsammans. Och hela trädgården runtomkring var gul och alldeles dimmig. Det var  svårt att fånga på bild men kanske förstår ni hur fint det var.

Leave a Reply