DAILY LIFE

Tänkte börja den här dagen (nu blev det ju kväll men ändå) med att tacka så ödmjukast och så megamycket jag bara kan. Jag hade väl aldrig i min vildaste fantasi trott på en sådan här smygöppningsdag.

Så jag vill här och nu tacka mina allra bästa assistenter Kristo (även känd som K här på bloggen) och Camilla för er absolut strålande insats. Det hade inte gått utan er. Tack så väldigt, väldigt mycket. Ni är bäst.

Och tusentals tack alla ni rara som skickar hälsningar via mail, facebook och här på bloggen. Och som skriver så fint om affären, här och där, har jag förstått av allas ord men inte hunnit kolla själv. TackTackTack det betyder så mycket så ni kan inte ana. Och jag skulle så gärna vilja tacka er personligen en och en men jag hinner inte just nu. Måste ju packa paket och köpa mer tejp och högar av silkespapper och dymoremsor och  göra den en veckas försenade satans bokföringen och gå på fiollektion. Och fortsätta pula på i affären. Tack för feedback också. Superbra och jag tar gärna mera.
Hursom, personligt tack eller ej. Världens största tack till er alla! Ni är underbara! Fullkomligt fantastiska. Hela bunten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *