THE COUNTRYSIDE

den har ju alltid funnits där II.

Vissa dagar åker man Twister på Grönan och är en cool åttaåring som besviket får konstaterat att hon ”bara” är 139,5 cm och därmed går bet på Fritt Fall Tilt. Andra dagar åker man väldigt gärna i en röd vagn bakom morfars gräsklippare. Genom skogen på grusvägen med några grodor på lift. Och vissa dagar längtar man ihjäl sig efter den där chihuahuan och andra dagar leker man i evighet med de där smågrodorna. Som får namn och egna hus med bassänger och som efter en stund blir så många så de växer ur glassburkshuset och får en hink till hem istället. Fast bara för en liten stund.
Och som vanligt var det mest Nomi som ville bli fotograferad. Kan i och för sig bero på att de andra satt hukade över grodorna hela eftermiddagen.

No Comments

  • Katharine Devinney

    I found you on Pinterest and love the old old cottage. My Mormor and Morfar also stayed in one in the summer. First by the Baltic Sea, way north of Stockholm and then at my Aunt Stina's husband's family's place south of Osterbybruk. I visited the first place in 1965 and the 2nd place 1978. Sadly I haven't return to Sweden since then. Both my parents are from there. My mom is from a small town, north of Uppsala, and my Dad is from Goteborg. My aunt was married to a count and he grew up in the big yellow manor house in Osterbybruk. We danced around the maypole on Midsummer there. Here is a post about my mom. http://katspurrfectboutique.blogspot.com/2012/05/honoring-my-mom-for-mothers-day.html

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *