INSPIRATION - DAILY LIFE,  INSPIRATION - INTERIOR

någon måste ju veta hur man tar kål på dem.

Idag skulle jag egentligen bara vilja veta en endaste sak. Hur blir man väck tvestjärtar? Forever. Eller nåväl, ett par veckor skulle jag också föredra. Eller två dagar.  Vilka tips som helst tas tacksamt emot.  Husmorstips, giftiga tips, konstiga tips. Jag är beredd på vad som helst bara de slinkiga små krypen försvinner. De är ju för fasiken överallt. Ännu en fördel med storstan. Inga tvestjärtar så långt ögat når. Och inga andra småkryp heller. Jag hade nästan glömt att det fanns myggor när vi bodde i stan. Inte konstigt att ungarna till och med trodde att en bananfluga var skräcken själv när vi flyttade hit.
Och nej, bilderna har inget med tvestjärtar att göra men det får ni stå ut med. De platsar inte på bild.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *