INSPIRATION - INTERIOR,  INSPIRATION - KIDSROOM

tisdagstema om bokhyllor.

Känns som vårt hem är överöst med böcker och tidningar. De ligger lite varstans, mest i fönsterna. Fast vi har ju bokhyllor och de känns lite som ett uttjatat ämne här på bloggen. Våra kära Pilastrar har jag skrivit om. Bokväggen i vardagsrummet har skymtat här och där. Mest skymtat, för att jag tänker ibland att jag borde ta tag i den där. Städa upp. Ta bort det som inte hör dit. Snygga till högarna. Storleksordna. Färgkoordinera lite. En gång gjorde jag det. Med ungefär tjugo pocketböcker. Ni ser väl den röda och blå högen till vänster? Sen insåg jag att ett projekt som detta, inte var högst upp på priolistan. Så det ser ut som det gör. Fast jag tror röran gör den lite mer välkomnande. Man törs ta en bok liksom. Oavsett om man bor här eller inte. Platsen är pefekt, går inte att missa. Så man tar sig något att läsa och slår sig ner. Tidigare var här en dörr in till köket. Men nu finns skafferiet på andra sidan. Turligt att det blev såhär.


Och en liten mini-variant av bokhylla hos Charlie och Nomi. Egentligen står deras små sängar på varsin sida. Så man kanske kan kalla detta för deras lilla nattygsbord.
Gå förresten till Fabriken idag och spana in fler bokhyllor. Om ni inte redan varit där vill säga.
Psst! Tack ni supersnälla ♥ för alla fina hälsningar. Väldigt glad blir jag ska ni veta. Och jag vill så gärna hinna svara på alla frågor och kika in hos er. Men tusan, jag har tidsbrist. Igen. Vi kör nämligen samma gamla vanliga visa härhemma. Som alltid när min man är bortrest. Barnen passar på att bli sjuka bara han nämner ordet flygplan. Så också denna vecka. Typiskt nog.

Leave a Reply