DIY,  INSPIRATION - DAILY LIFE

en julklapp fixad.

Idag har jag mössa inomhus. 25 minusgrader ute gör vårat hus till en isbit. Åtminstone undervåningen. Och man kommer ju ihåg från när man var liten. Mössa, annars försvinner värmen. Så därför.
Förra veckan köpte Nomi och jag första julklappen. Den var till Liv. Det finns ingen hejd på hennes pysslande. Så stickning kan nog absolut vara nästa grej. När jag såg det här så kände jag att den sizen på stickor får det bli i julklapp. Men Nomi och jag kompletterade med lite mer stickprylar från loppis. Ett tips, kolla handarbetshörnan på loppisar. Det är i stort sett gratis (5 kr stickparet) och finns ofta allt möjligt bra. Och så är det ju himla fina saker. Korgväskan ska sprayas i någon färg och så ska vi leta lite mer handarbetspimp, garn, mönster och megastickor. Och så ska hon få en bok med gulliga små virkade monster. Sen vet jag vad hon gör på jullovet.

Sylådan har vi på Mokkasin. Där finns allt man behöver. Om man inte känner för loppisprylar kan man köpa stickkit här. Jag blir lite sugen själv, trots att sticka aldrig varit min grej. Men tänk en stor pläd i ekoull gjord med jättestickor. Fridfullt projekt liksom. 

Leave a Reply