INSPIRATION - KIDSROOM,  TIP ABOUT GIFTS

i fönstret på mokkasin.


Lite detaljer från veckans skylt på Mokkasin. Instrumenten är grymt fina och alldeles riktiga, inga leksaker alltså. Den rosa elgitarren har lockat in riktiga musikfantaster i butiken som intygat att gitarrerna är av superschysst kvalité. Det känns jättekul att få möjlighet att sälja sådana instrument istället för plastiga skrotvarianter. Viggos elgitarr blev succé. Kanske inte allra mest hos honom själv, Liv och pappan i familjen hade väldigt svårt att slita sig.


Lagom till jul har vi fått in Maileg igen. Riktigt fina julklappar tycker jag. När Liv var fyra fick hon just kaniner och möbler i julklapp. Och jisses vad det har lekts med de sakerna, tror nästan att möblerna är de som använts flitigast av alla leksaker härhemma. Och inte bara till kaninerna utan till barbie, troll och alla möjliga figurer som kan behöva ett minihem.

Kuddarna från Colorique visade sig vara fantastiskt fina. Extra förtjust är jag i den japan-inspirerade serien. Finns som helt ljuvliga sittkuddar och bollar. Våra vackra sänghimlar (som finns i vit, rosa och blå) fick jag inte med på bild. Men hänga en sådan mitt i rummet och fylla med dessa kuddar blir en dröm.


Nu är det hög tid för kalasfix. Tjugofem kids intar hemmet för spökkalas imorgon!

Leave a Reply