tisdagstema om kök. - Mokkasin
Mokkasin is a blog and showcase for Sofia Janssons styling, photography and writing. Mokkasin is also about DIY and creative direction. Sofia founded Mokkasin and a creative freelancer.
Mokkasin, Lifestyle, blog, portfolio, styling, photography, shop, creative direction
34321
post-template-default,single,single-post,postid-34321,single-format-standard,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

tisdagstema om kök.

Här är vårt kök. Någon gång ska jag visa hur det såg ut från början. Vi har rivit väggar, satt upp väggar, flyttat dörrar, satt igen dörrar, tagit bort en jättehall och en passage i form av ett valv och hållt på. Minst sagt. Från början tänkte vi oss ett kök i gammal stil men jag är glad att vi ändrade oss. Jag gillar kontrasten av ett modernt kök i vårt gamla hus. Lite blandat med gamla detaljer.
 Något annat som jag verkligen tycker om är att här hade vi möjligheten att inte ha några överskåp och faktiskt ingen fläkt. Det blir sådan skön känsla, köket känns inte riktigt som ett kök utan mer som ett vanligt rum. Eftersom köket dessutom gränsar till den lilla glasverandan och matrummet så finns det massor med plats att hänga på. Och i vanligt ordning är det här allt händer.
Få mer köksinspiration på Fabriken idag! 
Psst! Om en helt annan sak. Ännu en gång slår det mig att jag verkligen saknar ett objektiv för att ta helhetsbilder utan att behöva hänga ut genom fönstret och backa till förbannelse. Jag har ett Canon EF 50MM 1.8 II. som jag älskar för att det har så stort ljusinsläpp. Jag skulle vilja ha samma typ (ljusinsläppet) av objektiv men kunna få med ett helt rum i en bild eller åtminstone halva. Tipsa mig jättegärna! Jag kan tillägga att det får inte kosta en förmögenhet.

Mokkasin

sofia@mokkasin.com
No Comments

Post a Comment