INSPIRATION - INTERIOR

tisdagstema förvaring.


Jag har någon slags korgstrategi härhemma. Det är min genväg till ordning i kaoset. Små uppsamlingstationer (fullproppade) för allt. Uppförtrappenkorgen, nerförtrappenkorgen, utspriddakläderkorgen, väldigtviktigtkorgen, sakerattlagakorgen, utfrånhusetkorgen, infrånträdgårdenkorgen, glömdasakerkorgen… Och så där håller jag på och låtsatsstädar. Fast det känns onekligen mycket bättre bara grejorna kommer ner i korgarna.
Och det här var bara en liten parantes på temat Förvaring hos Fabriken.
För jag hade tänkt att visa bilder från vår bästa förvaringsgrej i det här huset. Ett skafferi. Inget gammalt från 1913 med kylfunktioner dock men väl ett finfint, nybyggt av min man. Det byggdes i ett litet hörn av köket där det egentligen fanns en passage till ett annat rum. Och det är ju så himla bra för här kan man stoppa in allt man inte vill se, som fulmicron och kaffebryggaren (de finns där till vänster) men också allt annat som är egentligen är fint men man kanske inte vill ha framme alldeles samtidigt.
 

Och så kan man ha en anslagstavla med fina saker. Eller med recept. Det var liksom ursprungsidén, en matmoodboard (varför finns det inte ett endaste recept på den där anslagstavlan?!!).
Hursom helst så är det här lilla skafferiet bara bäst. Lite samma som korgstrategin, in med allt här så känns det färdigfejat på direkten. Väldigt bra vid fester och kalas 😉

Tips för småförvaring: De där små väggburkarna från Ikea.

Leave a Reply