DAILY LIFE

festtips


Förmodligen sist i hela världen med att skriva något om Ikeas nya sajt… Men jag känner att jag måste för den är fin och känns väldigt icke-Ikea. Missförstå mig inte, I love Ikea. Men ibland kan deras bilder och kataloger kännas föga inspirerande. I fredags kickade Ikea igång deras nya inspirationssajt för kalas framöver, Fest i slott och koja. Stylisten Lo Bjurulf har skapat dukningar på olika teman och inte helt oväntat så fastnar jag i Papper och veck. Avundas att Lova Blåvarg är en sådan hejare på att vika papper att hon får äran att kallas origamiexpert, flott.

Bilderna är tagna av Denise Grünstein som jag gillar mycket. Minns första gången jag fastnade för hennes bilder, jag såg en utställning av henne på Fotografiska i början av 90-talet. Det är något magiskt över bilderna som tilltalar mig. Har en bok om blommor av henne som jag varmt rekommenderar. Fastnar ofta i den och den inspirerar lika mycket varje gång. Bilderna är fantastiska. På något underligt sätt gör den där boken mig lugn. Kommer på mig själv ibland när det är som mest galet här hemma, här står jag igen och tittar på blommor… Titta under Flowers på hennes hemsida så förstår ni nog…


Och skam den som ger sig… Hoho, nu kan man till och med gå och vinna hela bröllopskalaset!!! Så vad väntar ni på kära systrar ;-)eller hur var det nu… kära svågrar?!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *