DAILY LIFE

Gullig eller inte så gullig?

Mina barn har alltid älskat små figurer. Av alla de slag. Och det byggs hus av kartonger, raketer av toarullar och hela världar av vad som finns närmast till hands. När de fick syn på den här lilla dockan blev de alldeles saliga. De blir å andra sidan saliga åt penntroll och Pez-figurer också. Så nu vill jag veta! Vad tycker ni kära bloggläsare om denna lilla docka? Gullig som tusan eller inte? För er som inte vet så är det en japansk samlardocka för vuxna. Minsann! Som ger sin ägare kärlek och lycka. Så efter en lång dag på jobbet tar man fram sin lilla grönsaksdocka och känner hur man fylls av ny energi 😉 Nåväl, om det inte funkar så kan nog kidsen ha roligt med den i sin värld av fantasi.
Så, gullig or not?

No Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *