34542
post-template-default,single,single-post,postid-34542,single-format-standard,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Nytt på Mokkasin!


Det har alltså börjat ramla in alldeles bedårande små och stora plagg från Mokkasins nya klädmärke, MINI A TURE från Danmark. Märket som funnits i snart tio år säljs världen över och det känns alldeles strålande att få sälja MINI A TUREMokkasin. MINI A TURE jobbar också aktivt för bra värderingar inom sin produktion och tillverkning. Man stödjer också sedan länge barnhemmet Sunway Children´s Home i Bodh Gaya, Indien. Sådant gillar vi ju 🙂

Kläderna är mycket stilsäkra i sin design. Det är klassiskt utan att för den skull bli trist. Kläderna är så fina att de passar ypperligt på årets fest utan att på något vis kännas för flotta. Ni vet, inte sådär så där flådiga att man inte vågar använda dem. Tvärtom de här kläderna håller sådan superkvalité att de passar utmärkt för ungars vanliga liv och leverne. Sus och bus, morgon till kväll med andra ord.


Detaljerna är förtjusande!
Lovely!
Något annat som jag verkligen gillar med MINI A TURE är att kläderna är så fina att de kan stå helt för sig själva. Det är lätt, jag lovar, att önska sig hela kollektionen. Men samtidigt kan man använda till exempel blusen till ett par slitna jeans och det är absolut superschysst.


Och kanske det allra bästa med MINI A TURE. De gör superschyssta kläder för killar. HURRA! För som vi har saknat lite fler killkläder på Mokkasin. Allt har inte kommit in ännu, ett par skjortor väntas. Men jeans och shorts finns på plats. Och en piké och en pullover. Allt är snyggt som tusan. Och precis som tjejernas kläder är passformen strålande. Och detaljerna är grymma.

Tips: Om ni vill ha mer sneak-peek… Ta första bästa promenad ner till Drottninggatan.

Mokkasin

sofia@mokkasin.com
No Comments

Post a Comment