DAILY LIFE

Finemang

Snart är det jul… Som sagt.
Och nu har vi packat upp finfina julklapptips i butiken. Vissa av de riktigt stora paketen kan vara klokt att beställa i förväg. Till och med mycket klokt för då kan man vara alldeles säker på att få det man önskar. Nu tar vi upp beställningar på våra fina leksaker såsom riddarborgar, flygplatser, piratskepp, dockhus, sagoslott och garage. Vi kan även ta hem sådant som går att finna i katalogerna.

Om man lägger sin beställning mellan
tisdagen 27 oktober – lördagen 7 november så lovar vi er en himla bra sak! Det kan ju vara fint att ha lite riddare, prinsessor, pirater, älvor, drakar och trollkarlar! Eller flera bilar och flygplan! Och ett dockhus utan dockor är ju inte lika roligt som ett med…

Därför ger vi 30 % på
figurer från Papo
dockor till dockhuset
set med extra bilar och flygplan

Finemang, eller hur?


Erbjudandet gäller max 5st figurer/dockor eller ett set bilar/flygplan per köp. Gäller endast tillsammans med köp av utvalda beställningsvaror mellan 27/10-7/11.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *