34656
post-template-default,single,single-post,postid-34656,single-format-standard,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Höst


Det blåser. Väldigt mycket just nu. Vårt hus känns som om det vore gjort av papp då det blåser. Det knakar och knäpper. Och drar så in i norden. Vi bylsar på oss sockor, tjocka tröjor och eldar. Och så kurar vi ihop oss under en massa filtar. Fast det hjälper knappt.

Hösten är mysig. Det har jag alltid tyckt. Fast numera handlar det ju inte bara om att dricka te, tända ljus och dra på sig flotta höstkläder. Nu är det att leta vantar till förbannelse (varför försvinner de hela tiden?) försöka få de minsta i familjen att förstå att man inte får gå barfota längre (varför fryser de inte?!!) samla upp makalöst många halvruttna äpplen på gräsmattan (varför slutade vi plocka dem?). Men annars så är det bra.

En gosig fuskpäls är det enda rätta. Synd bara att jag inte har någon själv. På Mokkasin finns i alla fall fina för barn. Från Minirodini.

Mokkasin

sofia@mokkasin.com
No Comments

Post a Comment